Movares
Monitoring Regiotaxi Twente

Monitoring Regiotaxi Twente

Enschede | 2003-2012
Regio Twente | Evaluatie en Monitoring , Concessie monitoring

AGV-Movares heeft voor de Regio Twente een krachtig en modern instrument ontwikkeld om het eenvoudig monitoren van het doelgroepenvervoer binnen handbereik te brengen.
Omschrijving:

Sinds 2003 zijn wij voor de Regio Twente actief met het monitoren van het doelgroepenvervoer. Destijds is voor de Regio een webportal opgezet waarin informatie opgevraagd kon worden.

In 2008 is deze webportal volledig gemoderniseerd waarbij een groot aantal wensen vanuit de Regio Twente, maar ook van betrokken gemeenten en vervoerders, is meegenomen.

Enkele mogelijkheden van de webportal:
Vervoerders zijn verantwoordelijk gemaakt om ritinformatie naar de webportaal te uploaden zodat zij direct beschikbaar is voor analyse doeleinden.

De Regio biedt klantinformatie aan de webportal aan.
Vervoerders dienen maandelijks hun declaratie in bij de Regio en via de webportal kan een schaduwfactuur opgevraagd worden om de declaratie te kunnen toetsen.

De Regio of een deelnemende gemeente kan inzicht krijgen in zgn. nulgebruikers. Klanten die wel over een pas voor de regiotaxi beschikken, maar er geen of nauwelijks gebruik van maken.


O.a. Amstellanden, Stadsregio Arnhem-Nijmegen, en Midden-Brabant hebben inmiddels ervaring met ons monitoringsysteem opgedaan.

Neem voor meer informatie contact met ons op en ervaar de grote voordelen van dit systeem.
Gerelateerde projecten
Monitoring Waterland 2011